Over mij

Het is nooit te laat
om te zijn wat je
had kunnen zijn.

– George Eliot –

 

Ik ben er van overtuigd dat aan jezelf werken altijd iets oplevert, waardoor het plezier in je leven toeneemt. De boodschap van de vlinder ‘Dans door het leven met vreugde en plezier, want het leven is om van te genieten’ spreekt mij daarom ook bijzonder aan.

 

Ik ben Joke de Boer, geboren in 1963 in Heerhugowaard en getrouwd met Martijn. Samen hebben wij twee kinderen, Koen en Gijs en wonen we in Heiloo. Ik kom uit een gezin van vader, moeder en acht kinderen en weet aardig mijn plek in te nemen. Dit was niet altijd even makkelijk en inmiddels weet ik me in dit gezin aardig staande te houden.

Ik ben naast het werk te vinden in de sportschool en als het mooi weer is op de golfbaan en het strand. Ik ga regelmatig de zee in.
Het boek GEEN GORDIJNEN ben ik nu aan het schrijven en ga ik uitgeven. Ook ben ik werkzaam bij Rootring-wijnen.

 

Toen ik moeder werd en merkte dat vele overtuigingen niet meer werkte voor mij en dus ook niet voor Koen en Gijs ben ik aan persoonlijke ontwikkeling begonnen. Klik hier voor een volledig overzicht van de opleidingen die ik heb gevolgd. Na vele inzichten heb ik mijn kennis omgezet in ‘De Blauwe Vlinder’ In mijn praktijk werk ik doormiddel van aanraking met lichaam en Ziel.

 

Is het de hoogste tijd voor verrijking in jouw leven? Dan help ik je hier graag bij.

 

Een deel van mijn inkomsten gaat naar de Stichting Het Vergeten Kind (voorheen Guusje Nederhorst Foundation).
www.hetvergetenkind.nl

In 2012 ben ik begonnen met het schrijven van een boek over onze jongste zoon Gijs Rootring. Het beslaat de periode van het laatste jaar van de basisschool t/m het eerste jaar van de middelbare school. Klik op de afbeelding hieronder om het te downloaden.

Ook ben ik het creatieve brein achter Rootring-wijnen. Ik heb meegedacht over o.a. de huisstijl en de website. Het is ontzettend leuk om ook met wijnen bezig te zijn en geniet daar erg van. Daarnaast regel ik diverse zaakjes achter de schermen. Wil je meer weten over Rootring-wijnen, klik dan op het logo hier onder.

logo rootring site marlene

MENU