Lichaamswerk-Energie werk

Lichaamswerk-Energie werk 

 

Gedachten die opkomen in het hoofd, zijn niet verbonden met het hier en nu. Hart is verbonden met de ziel. In het lichaam vindt het hart zijn midden tussen hoofd en buik. De buik is het centrum van gevoelens, begeerten, verlangens en levensdrift. Wanneer je je overgeeft aan je buik, wordt je geleefd door je verlangens  en gevoelens. Echte aandacht is met je hart bij jezelf te kunnen zijn. In het aandachtig zijn zul je merken dat gevoelens en gedachten zich aanbieden. Waarnemen vanuit een liefdevolle, niet oordelende houding, brengt je terug in de ontmoeting met jezelf en de ander. Dus overlevingspatronen omarmen, ervaren en weer terug keren naar het hart. Wanneer we in ons hart kunnen rusten en ons open kunnen stellen voor het leven zoals het is, kunnen we rusten in het leven zelf.

 

Ons lichaam is het meest directe instrument in de ontmoeting. Hoe meer we in ons lichaam aanwezig zijn, hoe meer we ervaren en voelen, hoe meer we in contact zijn met onszelf en de ander.  Herinneringen die in het lichaam zijn opgeslagen vanuit de jeugd of vanuit familiesysteem of vorige levens hebben grote invloed op het vastzitten van je lichaam. Doormiddel van aanraking en systemisch werk, healing, raindrop techiek en eventueel massage cups en fascia tools worden we geraakt en aangeraakt: lichamelijk, cognitief, emotioneel en spiritueel.

 

Door het roepen van de ziel en het losmaken van de lichaam  maken we ruimte in het lichaam en kunnen we vrij zijn van zowel lichamelijke als psychische klachten.
Een verrijking voor Body & Soul.

 

Mijn naam is Joke de Boer, lichaams werker en zou je graag willen ontmoeten in mijn sfeervolle praktijk, gelegen in een prachtig tuin in Heiloo.

 

 

Kosten? Zie tarieven

 

Heb je interesse in een lichaamswerk dan kun je op contact klikken en het contactformulier invullen of bel tel: 072-5740662 of 06-10061242

 

MENU